Binaire Opties Scam

LotzofBotz hier review “Secret Millionaires Society” dit is een zwendel door Tim Atkinson en Zac Maftah, twee bekende affiliate marketing scamsters u aangeboden. In de video zal ik u hoe ze werken en hoe ze scam u met hun binaire opties scam systeem te tonen. Natuurlijk voeg ik mijn eigen humor om te http://www.optiesonline.com laten zien hen om dit te doen terwijl dronken in de video waardoor zij de invloed die je nodig hebt om te zien hoe ze zijn gedegenereerd uitschot … Deze vereniging moet worden genoemd de “Geheime Drunks Society” in plaats! Hun video maakt voortdurend verwijzingen naar alcohol zo laat gaan met wat op de tap! Genieten! Vergeet niet te drinken responsibly …

 

Nu zoals je ziet in de video waarin verschillende mensen hebben verklaard “The Secret Millionaires Society. ‘Maakte ze plassen hun broek van het lachen. Ik ben gewoon niet zeker of het vanwege al het drinken of je vind het gewoon grappig, hoe dan ook bedankt! Als je de moeite om hun scam video te bekijken * http://www.optiesonline.com/optie24/ mee hoe ze voortdurend verwijzen naar de min storting is $ 250, maar Bob met Q’s hulp krijgt voor $ 200 vanaf zijn iPhone in slechts 60 seconden !? Opnieuw bewijst niets, maar ligt al deze jongens doen is LIE LIE LIE en meer vertellen leugens.

 

Dit is het werk van een hoge kwaliteit marketing / reclamebureau van de westkust, nu deze jongens zijn echt getalenteerd in het maken van video’s, jammer dat er geen waarheid om alles wat ze zeggen. Echt dat ze moeten verhuizen naar Hollywood en in plaats daarvan een film maken .. Als je zie geen scam videos / systemen met geheime cheat / maas in de wet / geheime en met goed acteerwerk / productie nuttige bronnen dan het zou kunnen zijn van deze jongens! Informatie en aanbiedingen Ze houden ervan om dat thema te gebruiken. Mijn volgende video zal zijn op “2cheattheodds.com” andere zwendel waar ze dit keer proberen om live trading laten zien, “Oeps!” optiesonline Slecht idee want ik ben een echte handelaar lol. Dit gaat Tim pijn doen! Dus tot de volgende keer alleen niet vergeten een binaire opties scam is hier geen oplichterij totdat je valt voor het en zo niet oppassen Het zou ook leiden tot een drankprobleem!