trendlijnen

In dit artikel ga ik je laten zien hoe je Demark Trend lijnen te gebruiken. Er zijn handelaren die het moeilijk hebben om te tekenen of te trendlijnen dit is de link gebruiken. Demark indicator is niet iets unieks, maar het is erg populair bij de handelaren. Het is een indicator die trend lijnen te tekenen en je kunt het gebruiken om lange of korte trades nemen.

Dit is de eerste kaart van de dag. Het is van EURUSD valutapaar en ik gebruik een 15 minuten tijdsbestek. Je kunt het niet heel duidelijk zien in deze grafiek, maar ik heb de Demark Trend Lines Indicator. Kijk naar het einde van de optiesonline screenshot. U kunt een blauwe trendlijn en een rode te zien. Dit is hoe de Demark Indicator eruit ziet. Eigenlijk, trekt automatisch twee trendlijnen uit de recente prijs actie en het gedrag en tot slot heb je een driehoek.

Neem een duidelijker zicht op deze kaart.

Dus, hoe kun je deze indicator gebruiken? Het is heel simpel. De bovenste trendlijn fungeert als weerstand en de onderste trendlijn fungeert als een ondersteuning. Dus, kun je shortposities innemen wanneer de prijs raakte de hier bovenste trendlijn, de rode, en je kunt lange posities innemen wanneer de prijs raakte de onderste trendlijn, de blauwe. Een andere manier om zijn indicator te gebruiken is om breakouts handel. Wanneer de prijs breken de bovenste band hebben we een break-out en je kunt een lange positie in te nemen. Aan de andere kant, wanneer de prijs breken de onderste band hebben we een storing en kunt u een korte positie in te nemen. >> meer Er zijn veel handelaren die zijn blij met deze indicator.

Beste wensen,

Kostasze