Anthony Scaramucci koopt de Bitcoin Dip; adviseert mensen om hetzelfde te doen

26. Januar 2021 Aus Von admin

De oprichter van SkyBridge Capital zegt dat hij „All In“ is.

SkyBridge Capital’s Anthony Scaramucci is helemaal voor de dips die op de cryptocurrency markt komen.

Zoals we meldden, na het raken van de $42k ATH op vrijdag, zag het weekend mensen de winst opstijgen, die verder ging op maandag dat had Bitcoin gaan naar $30.000. Samen met BTC, Ethereum en andere altcoins had ook een grote correctie, de grootste die niet meer is gezien sinds maart 2020.

Te midden van deze dip, terwijl Scoot Minerd van Guggenheim mensen adviseerde om geld van de tafel te halen voor het verkrijgen van de reglementaire goedkeuring van de SEC voor hun eigen BTC-investering in Grayscale, drong Scaramucci er bij de mensen op aan om de dipsaus te kopen.

„Als je FOMO op de rit naar $41k had, is dit een geweldige dipsactie om IMO te kopen. De instellingen komen eraan“, tweette Scaramucci.

Hij zei verder dat ze deze week weer een interactieve startoproep doen voor het SkyBridge Bitcoin Fund. Het fonds werd vorige week gelanceerd en in zijn Bitcoin-investeringsdeck had het bedrijf tonnen pesterij om te delen over ’s werelds grootste cryptocentrische valuta.

Scaramucci preekte niet alleen, maar hij kocht zelf ook de dip.

„Ik ben helemaal in Michael. Vooral op deze dip“, reageerde hij op MicroStrategy CEO Michael Saylor, een sterke Bitcoin-aanhanger die zei dat hij zich verheugt op een ontmoeting met Scaramucci en „zeg hem dat hij zijn goud moet verkopen, een hypotheek op zijn huis moet nemen en meer Bitcoin moet kopen“.

Nu al, Bitcoin is ongeveer 18% gestegen van de laatste terugtrekking.