Jigstack DAO erhverver Icorating.com-platformen

Jigstack DAO erhverver Icorating.com-platformen for at styrke sin Token Launch Pad Lemonade

En decentral finansieringsprotokol (defi) annoncerede, at den officielt erhvervede en første møntudbydelsesplatform (ICO). Jigstack, der købte icorating.com, migrerer alle platformens aktiver til Lemonades løsning.

Ifølge meddelelsen købte defi-protokollen, der fungerer som en decentral autonom organisation (DAO), webstedet for at Bitcoin Code sin multi-chain token-lanceringsløsning Lemonade.

Robert Weir, Jigstacks COO, fortalte news.Bitcoin.com, at erhvervelse af icorating.com er en „kommerciel trifecta for Lemonade“, da de ejer „kommercielt relevante data, en database med over 30.000 aktive kryptoinvestorer.“ Faktisk forsøger de at øge eksponeringen for projekter, der lanceres gennem Lemonade.

I Lemonade kan enhver oprette et token-salg på få minutter, herunder justering af token-lås-sekvenser, optjeningsperioder og den samlede token-distributionslogistik, tilføjede Weir.

For projekter, der blev lanceret på Lemonade, kommenterede Jigstack COO:

De har nu øjeblikkelig eksponering for over 30.000 investorer på Twitter og vores direkte e-mail-database og brugertrafik på Icorating-webstedet.

Partnerskab med Ethereum Startup Polygon

Efter de gebyrer, der tilbydes i startpladen efter integrationen, siger virksomheden, at det kræver et fast gebyr på 1% af tokens, en 0,5% markedsføringspræmie og en 1% andel af tokens til netværkshvelvet.

Weir tilføjede yderligere:

Til Lemonade-platformen erhvervede vi netop et af de mest omfattende datasæt i kryptorummet. Specielt relevant for kryptobaseret fundraising og investeringsområdet. Icorating.com har fungeret som en af ​​de største aktører i kryptoindsamlingsområdet siden 2016. For investorer har vi nu øget vores digitale fodaftryk markant og injiceret natten over titusinder af nye investorer i Lemonade og Jigstack-netværket.

For nylig samarbejdede Jigstack med Polygon – tidligere Matic Network – ved at søge at reducere gasafgifterne og forbedre Ethereum defi økosystemets ydeevne.